Emniyet Müdürlüğüne Yeni Bina

Emniyet Müdürlüğüne Yeni Bina
Projesi tamamlanan Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binasının yapım çalışmalarına başlandı...

Süleyman Sayan'ın Haberi

Projesi tamamlanan Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binasının yapım çalışmalarına başlandı.Alaylar İki Mahallesi, Otogar karşısındaki 509 Ada, 1 nolu parselde bulunan 5 bin 835 metrekare yüzölçümlü taşınmaz üzerine yapılacak olan Seydişehir ilçe emniyet müdürlüğü hizmet binasının inşaat çalışmalarına başlandığını ifade eden Ak parti Seydişehir ilçe Başkanı Mustafa Konurer   Seydişehir’in  önemli ihtiyaçlarından biri olan, depreme dayanıklı, görsellik açısından estetik olan, en iyi ve kaliteli şekilde hizmet sunabilecek yeni bir ilçe Emniyet Müdürlüğü binasını ilçemize kazandıracağız dedi.

Hızla büyüyen Seydişehir’in önemli yatırım projelerinden biri olan İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının en kısa zamanda bitirileceğini söyleyen Ak parti Seydişehir ilçe Başkanı Mustafa Konurer Emniyet müdürlüğü hizmet binasının Seydişehir’e kazandırılması hususundaki desteklerinden dolayı Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'na ve Konya milletvekillerimize teşekkür ediyorum dedi.

İlçe Başkanı Konurer yapılacak binanın Emniyet Teşkilatına ve Seydişehir’e hayırlı olması temennisinde bulundu. (Süleyman Sayan- Pusula)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.