Emniyet Müdürü Yaldız, Muhtarlar Toplantısına Katıldı

Emniyet Müdürü Yaldız, Muhtarlar Toplantısına Katıldı
Karapınar Emniyet Müdürü Harun Yaldız, muhtarlarla bir araya geldi.

Karapınar Emniyet Müdürü Harun Yaldız, muhtarlarla bir araya geldi.

Muhtarlar Derneği Başkanlığında yapılan toplantıya Karapınar Emniyet Müdürü Harun Yaldız, Muhtarlar Derneği Başkanı Fahri Sağlık ve çok sayıda muhtar katıldı.

Yaldız, burada yaptığı konuşmada, muhtarların mahalledeki sorunları bilen kişiler olduğuna dikkati çekti. Mahalledeki olası olumsuz gelişmeleri gidermek için birlikte çalışılması gerektiğine dikkati çeken Yaldız, şunları söyledi:

"Sizlerin her türlü hayırlı ve toplum menfaatine yapacağınız işlerinizde destekçi olacağız. Mahallenizdeki her türlü olumsuzlukları bizlerle paylaşmanızdan mutluluk duyarız. Vatandaşlarımızın daha duyarlı ve dikkatli olmasını istiyoruz. Şüpheli gördükleri araç, kişi ya da kişileri 155 Polis İmdat Hattı'na bildirmelerini istiyoruz. Hiçbir zaman ihbarda bulunan kişinin kimliğini deşifre etmeyiz, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Suçun aydınlatılmasında somut delillere ihtiyaç duymaktayız."

Toplantı, muhtarlardan gelen soruların cevaplandırılmasının ardından sona erdi.

aa_picture_20150306_4713119_high.jpg

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.