Emniyet Müdürü'ne Suikastte Yeni Gelişme: 4 Gözaltı

Emniyet Müdürü'ne Suikastte Yeni Gelişme: 4 Gözaltı
Kayseri'de, Bingöl Emniyet Müdürü'ne düzenlenen suikast ile ilgili Kayseri-Ankara yolunda bir otomobil durduruldu. Otomobildeki 4 kişi gözaltına alındı.

Kayseri'de Bingöl Emniyet Müdür Atalay Ürker'e düzenlenen saldırı olayıyla ilgil olduğu ileri sürülen bir otomobili Kayseri-Ankara karayolunda durdurdu. Otomobilde bulunan 4 kişi gözaltına alındı.

 

KANLI PUSU

9 Ekim'de Yenişehir Mahallesi Selahattin Kaya Caddesi (Hükümet) ile Yeşim sokağın kesiştiği noktada yaya olarak yürüyen Emniyet Müdürü Atalay Ürker, müdür yardımcıları Atıf Şahin ve Muharrem Ay, güvenlik şube müdür yardımcısı Başkomiser Hüseyin Hatipoğlu ile koruma görevlisi polis memuru Uğur Atlı'ya uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmişti.

EMNİYET MÜDÜRÜ Ankara'YA SEVK EDİLDİ

Yaralanan Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürker, Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans uçaklaAnkara'ya getirildi. Ürker, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Esenboğa Havalimanı'na saat 03.30 sularında inen Ürker, buradan 112 Acil Servis ambulansıyla yoğun güvenlik önlemi altında Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Ürker'in sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken şehit düşen iki polisin cenazeleri ise yapılan törenle toprağa verildi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.