Emniyet tarafından aranan zanlı yakalanmasa katliam yapacaktı!

Emniyet tarafından aranan zanlı yakalanmasa katliam yapacaktı!
Nevşehir'de Gökhan Gürveren'i vurduktan sonra kaçan cinayet zanlısı ekipler tarafından saklandığı evde yakalandı.

Nevşehir'de Gökhan Gürveren'i vurduktan sonra kaçan cinayet zanlısı ekipler tarafından saklandığı adreste yakalandı. Zanlın yakalanmasaydı 4 kişiyi daha vuracağı iddia edildi.

ALACAK VERECEK YÜZÜNDEN ÖLDÜRDÜ

Olay, dün akşam vakitlerinde Yeni Mahalle Lale Caddesi üzerindeki bir alışveriş merkezinin ara sokağında oldu. Daha önceden aralarında alacak verecek yüzünden husumeti olan Gökhan Güveren, Ümit Kaygısız'ın iş yerine gitti. Burada tartışan ikiliden Gökhan Güveren, daha sonra iş yerinden çıkarak olay yerinden kaçmaya çalıştı.

Gökhan Güveren'in peşinden dışarı çıkan Ümit Kaygısız, pompalı tüfek ile Güveren'e ateş etti. Başından vurulan Gökhan Güveren ağır yaralandı. Etraftaki şahısların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Ağır yaralanan Gökhan Gürveren, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin sonrasında Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

iha-20240226aw149894-4-t.jpg

Olay sonrası kaçan zanlının yakalanması için düğmeye basan Cinayet Büro Amirliği ekipleri Ümit Kaygısız'ın bir ticari taksi ile kaçtığı görüldü. Araştırmayı derinleştiren polis ekipleri zanlının Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar Kasabasında ikamet eden eniştesi Mustafa Aslan'ın evinde saklandığını tespit etti. Jandarma ekipleri ile birlikte eve baskın yapan polisler Ümit Kaygısız'ı yakalayarak gözaltına aldı.

4 KİŞİYİ DAHA VURACAKTI

Ümit Kaygısız'ın 2012 yılında Kayseri'de işlediği bir başka cinayetten ötürü ceza evine girdiği ve yaklaşık 2 yıl önce cezaevinden çıktığı anlaşıldı. Cinayet zanlısının yakalanmasaydı 4 kişiyi daha vuracağı da iddia edildi.

Nevşehir Devlet Hastanesine getirilen cinayet zanlısı Ümit Kaygısız ve eniştesi Mustafa Aslan alınan doktor raporundan sonra, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Olayda hayatını kaybeden Gökhan Güveren'de Nevşehir Devlet Hastanesinde yapılan otopsisinin ardından Gülşehir İlçesine bağlı Yüksekli Köyünde toprağa verildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.