Emrah'ın Oynadığı Hamburger Reklamı İştahımı Kaçırıyor

Emrah'ın Oynadığı Hamburger Reklamı İştahımı Kaçırıyor
Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programına katılan ünlü manken Doğa Bekleriz çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özel hayatından bahseden Bekleriz, Emrah'ın oynadığı reklam filmi hakkında da yorumda bulundu.

Ünlü manken Doğa Bekleriz, Beyaz TV'de yayınlanan'Söylemezsem Olmaz' programına çarpıcı açıklamalar yaptı. Dört ay önce Mersin'de bir makarnacı dükkanı açtığını belirten Bekleriz, hep esnaf ruhlu bir kadın olduğunu söyledi. Bekleriz, şöyle konuştu: "Dükkanımda mutfağa da giriyorum, bulaşık da yıkıyorum. Herkes 'Aşık olup da mı Mersin'e gittin?' diye soruyor. Bir yere gitmem için aşık olmama hiç gerek yok ama vicdanlı bir adamla evlenmeyi düşünüyorum." 

'NASIL YİYORLAR?' 

Doğa Bekleriz, ünlü bir hamburger markasının reklam filminde rol alan şarkıcı Emrah için şaşırtıcı yorumlarda bulundu: "Emrah'ın reklam filmini izledim. O suratı görünce iştahım kaçıyor, o hamburgeri nasıl yiyorlar, anlamıyorum." 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.