Emre: Bilic'in Yaptığı Yanlıştı

Emre: Bilic'in Yaptığı Yanlıştı
Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, Beşiktaş derbisinde Bilic'e küfür etmediğini söylerken "Benim yolumu kesersen, ben de sana 'Sen kimsin' derim doğal olarak." dedi.

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Emre Belözoğlu, Beşiktaş maçında Bilic ile yaşadığı olaylar hakkında açıklamalarda bulundu.

"KÜFÜR ETMEDİM"

Bilic ile yaşadığı diyalog hakkında konuşan Emre, "Derbinin önüne geçecek bir durum ortada olmamasına rağmen algı operasyonu yapılıyor. Sahanın içinde bir futbolcuyla diyaloğa girebilirim. Kullandığım kelime küfür değil. Bunu Bilic de biliyor. Söylediğimi kelimenin "Git işine, bak işine" gibi algılanması gerekir. Ne yazık ki bunun bir küfür olarak algılanması üzücü." dedi.

"BENİM YOLUMU KESERSEN 'SEN KİMSİN' DERİM DOĞAL OLARAK"

"Saha içindeki profilim açık ama hakkaniyetli eleştiriler olması gerekiyor." diyen tercrübeli futbolcu, "Rakip takım hocasıyla diyaloğa girmek istemem. Sen benim hocam değilsin, bir şeyim değilsin. Saha içinde senle muhatap olmamızı gerektirecek bir durum yok. Benim yolumu kesersen, ben de sana 'sen kimsin' derim doğal olarak." dedi.

"BILIC'İN YAPTIĞI YANLIŞTI"

Bilic'in yanlış yaptığını belirten Emre, "Bunun cezai yükümleri varsa hakem var, TFF var bunları hesaplaşmaya götürecek yerlere çekmemeliyiz. Benim üzerimden bir algı oluşturulmasın biz bir ivme yakaladık takım olarak bunu yıpratmak istiyorlar. Nasıl Sayın Bilic'in koridorda beni durdurması yanlışsa, olaylar sıcakken konuşmak da yanlış olacaktı benim açımdan. Ayrıca o İfadenin öncesi var." ifadelerini kullandı.

"OLCAY'IN HAREKETİNİN KARŞILIĞI KIRMIZI KART"

Bir şeylerin içine çekildiğini ifade eden Emre, "Kırmızı kart sonrası olay yerinden uzaklaşırken benden yaşça küçük bir futbolcu bana gelip kafasını burnuma dayıyor. Ben kendi başıma olayın içinde olmuyorum. Bir şeylerin içine çekiliyorum. Olcay'ın bana yaptığı hareketin karşılığı kırmızı karttır. Futbolun içinde tartışmalar var ama bu sadece bir oyun, ayrışmalar olmamalı. Bilic'le tartışırız, 2 gün sonra dışarda birbirimizi görürüz sarılırız. İnsanları ayrıştırmaya gerek yok. Bilic'e küfür ve hakatret etmediğimi iyi biliyorum." dedi.

"İMAJIM FENER'E ZARAR VERİYORSA..."

Saha içindeki agresif tavırlarının Fenerbahçe'nin imajına zarar verip vermediği konusuna da açıklık getiren Emre, "Fenerbahçe'nin imajına zarar veriyorsam yöneticilerim başkanım gereken kararı verir. Benim pozisyonumu Gökhan Töre'nin pozisyonu üzerinden yorumlamak doğru olmaz. İlk yarıyı lider bitirmek istiyoruz. Sakatlığımı da inşallah 2-3 haftaya tamamlayıp en kısa sürede oynamak istiyorum." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.