En anlamlı hediyesi Anneler Günü öncesinde geldi

En anlamlı hediyesi Anneler Günü öncesinde geldi
Yıllarca çocuk sahibi olmak için tedavi gören Filiz Ercan, 10 yıl aradan sonra Anneler Günü öncesinde ikinci kez anne oldu- Anne Ercan: - "10 seneden sonra tüp bebekle kızlarımız oldu, 10 sene sonra da oğlumuz oldu. Allah'a şükürler olsun. Heyecanlı ve se

ANKARA (AA) - DUYGU YENER - Yıllarca çocuk sahibi olmak için tedavi gören Filiz Ercan, 10 yıl aradan sonra, Anneler Günü öncesinde ikinci kez anne olarak hayatının en anlamlı hediyesini aldı.

Ankara'da yaşayan Filiz ve Ahmet Ercan çifti, tüp bebek yöntemiyle evliliklerinin 10'uncu yılında Eylül ve Ceren adını verdikleri ikiz kızlarını kucaklarına aldı. Aradan geçen 10 yılın ardından çift, yeniden çocuk sahibi olmak isteyince tüp bebek yöntemini tekrar denemeye karar verdi. 40 yaşındaki Filiz Ercan, Anneler Günü öncesinde bir erkek çocuğu dünyaya getirerek yeniden anne olmanın mutluluğunu yaşadı.

Anne Ercan, doğum sonrasında hastane odasında AA muhabirine yaptığı açıklamada, tekrar anne olmaktan dolayı yaşadığı mutluluğu dile getirerek "10 seneden sonra tüp bebekle kızlarımız oldu 10 sene sonra da oğlumuz oldu. Allah'a şükürler olsun. Heyecanlı ve sevinçli bir süreçti. Sevincimi anlatamıyorum çok duygulandım." dedi.

Anne Ercan, oğluna Muhammed Emin adını verdiklerini söyledi.

- "En büyük hediyemiz burada"

Baba Ercan ise 10 yıl sonra yeniden çocuk sahibi olmayı beklemediklerini belirterek "Kızlarımız doğduktan sonra ailelerimiz 'Tekrar deneyin' diyerek bizi sıkıştırdı. Bir kez denedik olmadı. Doktorumuz 'Tekrar deneyelim' dedi. Allah verdi, oldu. Bin kere şükürler olsun. Allah herkese nasip etsin. Bütün annelerin Anneler Günü'nü kutluyorum. En büyük hediyemiz burada ama ben yine eşime hediye almayı düşünüyorum." diye konuştu.

Tedavi sürecinde zaman zaman umutsuzluğa düştüklerini ifade eden Baba Ercan, "Yenilmedik, hocamız destek verdi. Evliliğimizin 20'nci yılında yine çocuk sahibi olduk" dedi.

- "Anneler Günü nedeniyle güzel bir mutluluk yaşıyoruz"

Kardeşlerinin dünyaya gelmesinin mutluluğunu yaşayan ikizler Eylül ve Ceren Ercan da annelerinin Anneler Günü'nü de kutladı.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Osman Deniz Özgün de başarılı bir tedavi sürecinin ardından doğumun gerçekleştiğine işaret ederek "Anneler Günü olması nedeniyle güzel bir mutluluk yaşıyoruz. Kadının yaşı ilerlediğinde şansı azalıyor ama yumurta rezervi iyiyse bir problem olmuyor. Bu durumdaki anne adayları yeniden çocuk sahibi olabilirler." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.