En büyük hayali, A takımla maça çıkmak

En büyük hayali, A takımla maça çıkmak
Konyaspor altyapısından yetişen ve sezon başında yeşil-beyazlı kulüple profesyonel sözleşme imzalayan 19 yaşındaki Veli Türkmen, gelişiminde kendisine destek olan ve olmaya devam eden herkese teşekkür etti

Atiker Konyaspor’un bu sezon başında profesyonel sözleşme imzaladığı 19 yaşındaki Veli Türkmen, hedefleriyle ilgili olarak konuştu. Futbolla yatıp kalktığını ifade eden Türkmen, Konyaspor A takımında yer almaktan da son derece mutlu olduğunu dile getirdi.

‘FUTBOLLA YATIP KALIYORUM’

Kendisini tanıtarak başlayan hücum oyuncusu, “19 Haziran 1999 doğumluyum. Konya’da doğdum. Küçüklükten beri futbolcu olma hayalim var. Her genç gibi sokaklarda aşık oldum futbola. Futbol oynamayı çok seviyorum. 9 yaşından beri futbola ilgim var. Küçük yaşlardan beri aklımda her dakika futbol var futbolla yatıp futbolla kalkıyorum” dedi.

‘HOCALARIMIN EMEĞİ ÇOK’

9 yaşında Konya Galatasaray Futbol Okulu’nda futbola başladığını ifade eden Türkmen, “Maç izlemeyi çok severim maç izleye izleye heveslendim ve 9 yaşında Konya Galatasaray Futbol Okulu’nda başladım. Daha sonra 1905 Ultraaslan kulübünde devam ettim 5 yıllın ardından 2015 yılında Konya Anadolu Selcukspor’a geçtim. 1 yıl burada forma giydikten sonra 2016 yılında Atiker Konyaspor’a geldim. Buraya gelmekten çok mutluydum. 2018 yılında profesyonelliğe geçiş yaptım. Buralara kadar gelmemde emeği olan herkese çok teşekkür ederim. Üzerimde hocalarımın emeği çok” diye konuştu.

‘HAYAL KURUYORUM’

Veli Türkmen, “Alt kademelerden başlayıp buralara kadar gelmemin sebebi hayal kurmam. Küçüklükten beri hayal kuruyorum. Hayal kurmak insana hırs veriyor çalışma azmi veriyor ve o hayallerimi yaşamak için de çok çalışıyorum. Hayallerine inandığın zaman mutlaka bir şekilde gerçekleşiyor. Başarısızlık da olabilir ama onun da üstesinden gelmeyi bilmek gerekiyor. Bunun yanında ailemin de bana çok büyük desteği var” ifadelerini kullandı.

‘A TAKIMA MAÇA ÇIKMAK EN BÜYÜK HAYALİM’

‘Kendime koyduğum hedefler var’ sözleriyle açıklamasını sürdüren Türkmen, “Konyaspor’a yeni imza attık. Konyaspor A takım formasıyla maça çıkmak en büyük hedeftim ve hayalim. O duyguyu o heyecanı tatmayı çok istiyorum. Bunun içinde elimden gelen gayreti gösterip çalışmaya devam edeceğim” dedi.

Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.