En tehlikeli köprüde çatışma çıktı

En tehlikeli köprüde çatışma çıktı
KERKÜK'ün Hawice bölgesinde, peşmerge ile IŞİD mevzileri arasında 47 metre ara mevcut bulunan Molla Abdullah Köprüsü çevresinde gün içerisinde çatışma çıktı.

Bugün öğlen saatlerinde Molla Abdullah bölgesinde bir gözlem kulesi inşa etmek isteyenIŞİD mensuplarına bölgedeki peşmerge güçleri uzaktan ateş açarak mani oldu. IIrak Şam İslam Devleti Örgütü IŞİD mensuplarının ateşle karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Çatışmada peşmerge güçlerinin hiç bir zayiat vermediği ifade edilirken , IIrak Şam İslam Devleti Örgütü IŞİD ’e ait bir kamyon ve iş makinasının yandığı ifade edildi. Çatışmada IIrak Şam İslam Devleti Örgütü IŞİD mensuplarından hayatını kaybeden ya da yaralanan olup olmadığı hususunda henüz bir yeni açıklama yapılmadı.Molla Abdullah bölgesi bundan evvel IIrak Şam İslam Devleti Örgütü IŞİD ve peşmerge mevzilerinin birbirine 47 metre mesafede bulunması ile gündeme gelmişti. Çatışma çıkma riski yüksek olduğundan dolayı sivillere kapatılan bölge Irak’ın en tehlikeli yerlerinden biri olarak biliniyor.

En nihayet çıkan oyunları mı merak ediyorsunuz? Oyun tutkunları buraya!En tehlikeli köprüde çatışma çıktı

 

Kaynak: milliyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.