En yüksek bağışı yapan Cihan Kamer kimdir?

En yüksek bağışı yapan Cihan Kamer kimdir?
Daha önce Elazığ depremi için yüksek miktarda bağışta bulunan Cihan Kamer, bu kez de ‘Biz Bize Yeteriz’ kampanyasına en yüksek bağışı yapan isim oldu.

Türkiye’nin önde gelen mücevherat şirketinin sahibi olan Cihan Kamer, Elazığ depremine yüksek miktarda bağışta bulunmuştu. Kamer bu kez de ‘Biz Bize Yeteriz’ kampanyasına bireysel olarak bağışladığı 13 milyon lira ile en yüksek bağışı yapan isim oldu.

CİHAN KAMER KİMDİR?

Cihan Kamer, 1965 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen Denizli Çivril kökenlidir. Babası Atasay Kamer (d.1941) 1989 yılında kurulan Atasay kuyumculuğun kurucusudur. Atasay kuyumculuğun Genel Müdürlüğünü ve aynı zamanda da İstanbul Değerli Maden ve Mücevherat İhracatçıları Birliği Başkanlığını yaptı. Cihan Kamer babası Atasay Kamer adına Denizli'nin Çivril ilçesinde Pamukkale üniversitesine bağlı Atasay Kamer meslek yüksekokulunu yaptırmıştır.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.