'Enduro'da daha büyük bir organizasyon hedefi

'Enduro'da daha büyük bir organizasyon hedefi
Hektar Yapı Mühendisliği Yönetim Kurulu Başkanı Halil Aytemir, gelecek yıllarda enduro festivalini daha büyük bir organizasyon haline getirmeyi istediklerini belirtti.

Konya’da ilk kez 2019 yılında gerçekleştirilen Enduro Yarışları, bu yıl Hektar Yapı Mühendisliği’nin destekleri ile ikinci kez düzenlendi.

25-26 Eylül tarihlerinde 177 sporcunun katılımı ve Hektar Yapı Mühendisliği’nin sponsorluğu ile Sille Daribeka Sokak’ta 40 bin metrekarelik özel bir alanda, halka açık gerçekleştirilen Endurofest, tüm Türkiye’den gelen izleyici kitlesi tarafından yoğun bir ilgi ile karşılandı. İki gün süren Hektar Yapı Mühendisliği Enduro Festivali’nde Enduro yarışlarının yanı sıra motosiklet gösterileri, kamp ateşi, konserler, yamaç paraşütü, microlight, off road, drone show gibi ücretsiz etkinliklerinin de yer alması hız tutkunlarına macera dolu anlar yaşattı.

enduro-yarislari-1.jpg

Bu festivalin motosiklet kullanıcıları için özgür bir alan oluşturduğunu belirten Konya Enduro ve Motor Sporları Kulübü Derneği Başkanı Adem Yıldız, bu yıl çocuk sporcuların da kendileri için özel güvenlik sistemleri ile oluşturulan parkurları kullandıklarını, organizasyonun herkes için olduğunu söyledi. Yarışlar ile Konya’ya, ülkemize spor yapmayı, sporu sevdirmeyi ve spor bilinci oluşturmayı hedeflediklerini sözlerine ekleyen Yıldız, organizasyonun her aşamasında büyük bir özveri ile gösterdikleri desteklerinden ötürü Hektar Yapı Mühendisliği’ne teşekkür etti.

enduro-yarislari-3.jpg

Hektar Yapı Mühendisliği Yönetim Kurulu Başkanı Halil Aytemir, gelecek yıllarda bu festivali daha büyük bir organizasyon haline getirmeyi istediklerini belirterek daha fazla yabancı katılımcının ve izleyici kitlesinin programlarda yer almasını temenni etti. Aytemir, “Bu organizasyonlar Konya’yı ilerleyen zamanlarda başlıca spor ve daha birçok alanda tercih edilir konuma getirecek. Böyle güzel bir organizasyonu düzenleyen Konya Büyükşehir Belediyesi, Selçuklu Belediyesi, Konya Enduro ve Motor Sporları Kulübü, Hektar Yapı Mühendisliği olarak emek veren ekibime ve katılımları ile destek olan herkese teşekkür ederim.” dedi. Program, Başkan Adem Yıldız’ın kazanan yarışmacılara ödüllerini takdim etmesi ile sona erdi.

enduro-yarislari-4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.