Enes Ünal'ın hayali futbolu Bursaspor'da bırakmak

Enes Ünal'ın hayali futbolu Bursaspor'da bırakmak
Genç futbolcu Enes: "Jübilemi Bursaspor'da yapmak istiyorum. Düşüncem, hayalim böyle"

BURSA (AA) - Bursaspor'un eski oyuncusu Enes Ünal, futbol kariyerini yeşil-beyazlı kulüpte noktalamak istediğini söyledi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin, Bursaspor'dan transfer ettiği ve önce Belçika'nın Genk, ardından da Hollanda'nın NAC Breda takımına kiraladığı Enes Ünal, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Bursaspor'u takip etmeyi sürdürdüğünü ve yeşil-beyazlı ekibin maçlarını izlediğini anlatan 18 yaşındaki futbolcu, "Jübilemi Bursaspor'da yapmak istiyorum. Düşüncem, hayalim böyle." ifadelerini kullandı.

Enes Ünal, çalışma izni problemi nedeniyle 3-4 hafta NAC Breda forması giyemediğini, oynamaya başladıktan sonra ise gollerinin geldiğini kaydetti.

Takım olarak play-off maçlarına hazırlandıklarını vurgulayan genç golcü, "Şu an her şey güzel gidiyor. İlgi gerçekten güzel. Beni önemli bir oyuncu olarak tanıttılar. 3-4 hafta oynamayınca beklenti iyice arttı. Oynadığım gibi gol atınca da taraftar beni benimsedi." şeklinde konuştu.

Enes Ünal, Manchester City'de ne zaman forma giymeyi hedeflediği sorusuna, "Olabildiğince kısa sürede gerçekleşmesi için çalışıyorum." cevabını verdi.

Yurt dışına kendisi gibi genç yaşta gitmeyi düşünen futbolculara önerilerde bulunan Enes Ünal, şunları ifade etti:

"Kesinlikle yurt dışına çıkmalarını öneriyorum ama bu biraz mental ve psikolojik olarak hazır olmak ve istemekle alakalı. Bir insanı ülke değiştirmeye zorlayamazsınız. Onu bulunduğu ortamdan koparamazsınız. Ben hazırdım. Kendimi o şekilde hazırladım ve bundan keyif alıyorum ama hazır olunmazsa, gerçekten sıkıntı yaşanabilir. Lisan sıkıntısı oluyor. Bütün ortamın, arkadaşların değişiyor, ailen uzakta kalıyor."

Enes Ünal, yeşil-beyazlı ekibin Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynadığı Kasımpaşa maçını izlediğini, hem takımı hem de yeni stadı beğendiğini sözlerine ekledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.