Engelleri kaldıralım yürüyüşü yapıldı

Engelleri kaldıralım yürüyüşü yapıldı
Seydişehir Ümit çocukları derneği, engelliler haftası nedeniyle (10-16 Mayıs) bu yıl onuncusunu gerçekleştirdikleri engelleri kaldıralım yürüyüşünde bir araya geldiler.

Süleyman Sayan'ın Haberi

Seydişehir Ümit çocukları derneği, engelliler haftası nedeniyle (10-16 Mayıs) bu yıl onuncusunu gerçekleştirdikleri engelleri kaldıralım yürüyüşünde bir araya geldiler. Seydişehir Kaymakamlığı önünde başlayan yürüyüş, Seydişehir belediyesi önünde son buldu.

Seydişehir Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya; ‘’İnsanlar doğuştan veya sonradan engelli olabilir, her birey bir engelli adayıdır, önemli olan zihinlerde ki engellerin kaldırılmasıdır. Dernek olarak 13 yıldır elimizden geldiğince engellilere el uzatmaktayız. Akülü arabalar ile her ortamda her türlü sosyal faaliyetlere katılıp  her işin üstesinden gelebileceğimizi ve toplumda var olduğumuzu görmezden gelinemeyeceğimizi gösterdik. Bu duygu ve düşüncelerle bütün katılımcılara teşekkür ediyoruz. ’’dedi. Engelli çocukların şiir okuması, skeçler ve müziklerle anlamlı günü Konuklara coşkuyla hissettirdiler.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.