Engelli taraftarlardan TSYD’ye ziyaret

Engelli taraftarlardan TSYD’ye ziyaret
Engelli taraftarlardan TSYD’ye ziyaret

 

Türkiye’nin ilk Engelli Taraftarlar Derneği olan Konyaspor Engelli Taraftarlar Derneği Başkanı Erol Celep, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şubesini ziyaret ederek, şube Başkanı Murat Dönmez’le bir süre görüştü. Celep, 2019 yılında kurulan derneklerinin, Türkiye’de ilk olma özelliği olduğunu belirterek, spor sevdalısı, Konyaspor sevdalısı engelli vatandaşları bir araya getirerek, engellilerinde her alanda olabileceğini tüm kamuoyuna göstermek istediklerini söyledi. Maçların seyircili oynandığı dönemde Konyaspor’un maçlarını kaçırmadıklarını, deplasman maçlarına da imkan dahilinde gittiklerini belirten Celep, tüm spor kulüplerinin engelli taraftarlara sahip çakmalarını istedi.

DÖNMEZ: ENGELLİLERİN YANINDAYIZ

TSYD Konya Şube Başkanı Murat Dönmez’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kim olursa olsun spora gönül veren herkesin yanında olduklarını, daha çok; engelli vatandaşın tüm spor müsabakalarında yer almalarını sağlayabilmek için ilgili kulüp yöneticileri ve kamu kuruluş yetkilileri ile görüşeceklerini söyledi.   Ziyarette Konyaspor Engelli Taraftarlar Derneği Başkanı Erol Celep, TSYD Konya Şube Başkanı Murat Dönmez’e Konyaspor forması ve maskesi hediye etti.  Ziyarette, TSYD Yönetim Kurulu üyesi Mürsel Çetin’de hazır bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.