Engelliler Haftası

Engelliler Haftası
KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, Engelliler Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.Akçay, mesajında, toplumun önemli bir...

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, Engelliler Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Akçay, mesajında, toplumun önemli bir parçasını oluşturan engellilere her kesimin sahip çıkması gerektiğini, onların topluma kazandırılması ve kimseye muhtaç olmadan üretken duruma gelmeleri için gereken çalışmaları AK Parti hükümetlerinin yaptığını belirtti.

Engelli vatandaşların sorunlarına ve sorunların çözümlerine yönelik çeşitli faaliyetlere teşkilat olarak sürekli yer verdiklerini vurgulayan Akçay, şunları kaydetti:

"Engelliler Haftası nedeniyle, engelli vatandaşlarımıza ve onların ailelerine sağlık, mutluluk ve huzurlu bir yaşam diliyorum. Bu haftanın engelli yurttaşlarımızın sorunlarının çözümüne katkıda bulunmasını temenni ediyorum. Engelliler de yaşamlarını sürdürebilmek için çalışmak, gereksinimlerini gidermek için harcamak zorundadır. Engellilere acımak, durumlarına göre duygulanmak sorunlara çözüm getirmez. Bu kapsamda hükümetimiz engelli vatandaşlarımızın istihdamına son derece önem vermekte ve bu konuda sürekli çaba göstermektedir. Engelliye acıyarak değil, hayranlıkla bakmalıyız. Çünkü onlar bütün engellerine rağmen engelsiz bir yaşam sürdürmektedirler. Hükümetimiz engelli kardeşlerimizin eğitim ve istihdamı için somut adımlar atmış ve atmaya da devam edecektir. Gayemiz engelli vatandaşlarımızı eğitip iş sahibi yaparak onu tüketici olmaktan kurtarmak, üretici yaparak mutlu ve yararlı duruma getirmektir."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.