Engelliler Haftası

Engelliler Haftası
Aksaray Valisi Ataklı, Türkiye Engelliler Derneği Aksaray Şubesini ziyaret etti

AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Şeref Ataklı, Engelliler Haftası dolayısıyla Türkiye Engelliler Derneği Aksaray Şubesini ziyaret etti.

Engelliler Derneği Aksaray Şube Başkanı Bekir Kaya ve Yönetim Kurulu tarafından karşılanan Vali Ataklı ve beraberindeki heyet, Engelliler Haftasını kutlayarak, Yönetim Kurulu üyeleri ile bir süre sohbet etti.

Ataklı, yaptığı açıklamada, son dönemlerde yapılan düzenlemelerle engelliler için önemli kolaylıklar sağlandığını söyledi.

Şube Başkanı Bekir Kaya ise, binin üzerinde kayıtlı üyeleri olduğunu, ancak 200'e yakın aktif üye ile faaliyet yaptıklarını belirtti.

Kaya, Aksaray Valisi Ataklı ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'ya, engellilere yönelik desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Vali Ataklı'ya, İl Jandarma Komutanı Albay Levent Ölmez, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, İl Genel Meclisi Başkanı Muammer Tüzün ve Aksaray Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Doğan Cangül eşlik etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.