Engelliler Haftası

Engelliler Haftası
Engelli bireyler, Marmara Üniversitesi'nin, hafta dolasıyla düzenlediği "Bir Günlük Üniversiteliyim" etkinliğinde üniversiteli olma deneyimi yaşadı

İSTANBUL (AA) - Engelli bireyler, Marmara Üniversitesi'nin Engelliler Haftası dolasıyla düzenlediği "Bir Günlük Üniversiteliyim" etkinliğinde üniversiteli olma deneyimi yaşadı.

Üniversitenin Göztepe Yerleşkesi Dr. İbrahim Üzümcü Kültür Merkezi Konferans Salonu'ndaki etkinlikte, bedensel engelli Mehmet Emin Yardımcı'nın grafik çalışmalarından oluşan sergi açıldı.

Törende, Marmara Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Akalın, etkinliğe katılan zihinsel ve bedensel engelli 17 öğrenciye başarı belgelerini verdi.

Başarı belgelerini alan engelli öğrenciler daha sonra üniversiteyi gezdi.

Bedensel engelli Mehmet Emin Yardımcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Engellilere yönelik bu tür organizasyonların düzenlenmesi bence çok güzel. Bu organizasyonların devamlı olmasını temenni ederim. Arkadaşlarımızla birlikte bir günlük üniversite deneyimi yaşadık. Organizasyonda katkısı olan herkese teşekkür ederim" dedi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.