Engelliler Haftası

Engelliler Haftası
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar ve beraberindeki heyet İBB Bakırköy Çiroz Engelliler Yaz Kampını ziyaret etti

İSTANBUL (AA) - AK Parti Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar ve beraberindeki heyet "Engelliler Haftası" kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bakırköy Çiroz Engelliler Yaz Kampını ziyaret etti.

Hotar'a ziyaretinde AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, AK Parti Ankara Milletvekili Nurdan Şanlı, 25. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Prof. Dr. Mazhar Bağlı, AK Parti İstanbul İl Sosyal Politikalar Başkanı Habibe Çiftçioğlu ve Türk Halk Müziği Sanatçısı Şükriye Tutkun eşlik etti.

Kampı gezen Hotar ve beraberindeki heyet, tatil yapan engelliler ve ailelerini kaldıkları evlerde ziyaret etti, sorunlarını dinledi.

Hotar, burada AA muhabirine yaptığı açıklamada "Engelliler Haftası" dolayısıyla AK Parti'nin sosyal hizmetlerini yerinde görmek amacıyla böyle bir ziyaret düzenlediklerini belirterek, şunları kaydetti:

"2004 yılında Türkiye'nin ilk Engelliler Kanunu AK Parti tarafından çıkarıldı. Önemli bir engelliler hukuku mevzuatı oluştu. Engelli hakları anayasal koruma altına alındı. Özellikle AK Partili Belediyelerimizin engellilere yönelik faaliyetleri ağırlık kazandı. Bugün de engelliler haftası kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyemizin engelliler yaz kampını ziyaret ediyoruz. Bu tür etkinlikler sayesinde engellilere yönelik olarak yaptıklarımızı kurumsal anlamda yerinde görmek açısından çok önemli."

Nükhet Hotar ve beraberindeki heyet, ziyaretin ardından kamptan ayrıldı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.