“Engellilerle, aramızdaki engelleri kaldırmak görevimiz olmalıdır”

“Engellilerle, aramızdaki engelleri kaldırmak görevimiz olmalıdır”
CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, il saymanı Uğurtan Akgül ve CHP Karatay İlçe Başkanı Refik Serttaş ile birlikte Türkiye Sakatlar Derneği Konya Şube Başkanı Ahmet Mıhçı’yı ziyaret etti.

CHP’nin ziyaretinden memnun oldukları belirten Türkiye Sakatlar Derneği Konya Şube Başkanı Ahmet Mıhçı, “CHP’nin ziyaretinden dolayı memnun olduk. Sorunlarımızın takipçisi oldukları ve bizlere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Engelli kardeşlerimizin istihdamında şehrimizde yeterli bir düzeyde değiliz. Bu konuda duyarlı davranılarak, engelli kardeşlerimize iş, aş konusundan yeterince sahip çıkarak, bu anlamda da bir engel olunmasın. İsteğim engelli kardeşlerimizin yeterince istihdam edilmesidir” dedi.  

Engellilerle, aramızdaki engeli kaldırmak görevimiz olmalıdır

Ziyarette CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş engellilerle hayatı eşit olarak yaşamalıyız diyerek,“Sosyal devlet olmanın gereği her vatandaşına eşit hizmet verilmelidir. Ülkemizde engelli kardeşlerimizin istihdam edilmesinde yeterli düzeyde olmadığımız ortadadır. Devletin ve iktidarın görevi engelli kardeşlerimize yeterince istihdam sağlamak, var olan sorunlarını çözüme kavuşturmaktır. Adalet, özgürlük ve eşitlik demokrasinin temelini oluşturuyorsa bu anlamda da ülkemizde engelsiz bir Türkiye mümkündür. Evrensel standartlarda eşit yurttaşlık ilkesiyle bir sistem kurularak engelli kardeşlerimiz haklarına kavuşturulur. Partimiz CHP, her zaman engelli kardeşlerimizin yanında durarak, sorunlarının takipçisi oldu. Olmaya da devam ediyor. Şehrimizdeki engelli kardeşlerimizin yanında olduk. Sorunlarının takipçisi olarak elimizden gelen desteği vermeye devam ediyoruz. Bizlerin asıl olan en önemli görevimiz ise, engelli kardeşlerimizle aramızdaki her türlü engeli kaldırarak, onlarla birlikte hayatı yaşamaktır. Bunu yapmak insan olarak hepimizin görevi olmalıdır.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.