Engin Gençoğlu: Süper Lig'in en büyük adayı olduğumuzu gösterdik

Engin Gençoğlu: Süper Lig'in en büyük adayı olduğumuzu gösterdik
Beysu Konyaspor Başantrenörü Engin Gençoğlu, Süper Lig'in en büyük adayı olduklarını söyledi

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi (TBL) 2021-2022 sezonun 20. haftasında Beysu Konyaspor yarın deplasmanda Mersin Büyükşehir Belediyespor’la karşı karşıya gelecek. Edip Buran Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 17.30’da başlayacak. Öte yandan hoca değişikliğine giden Mersin Büyükşehir Belediyespor, Beysu Konyaspor’u yollarını ayırdığı Okan Çevik’ît akımın başına getirdi.

GENÇOĞLU: SÜPER LİG’İN EN BÜYÜK

ADAYI OLDUĞUMUZU GÖSTERDİK

Zorlu maç öncesi açıklamalarda bulunan Beysu Konyaspor Başantrenörü Engin Gençoğlu, göreve geldiğinde 12 final maçı oynayacakların söylediğini geriye 111 final maçlarının kaldığını ifade etti. Kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Gençoğlu, Samsunspor maçıyla ilgili baştan sona üstün götürdüklerin maçı, son saniyede de olsa kazandıkları için mutlu olduğunu söyledi. Gençoğlu, bu maçta Beysu Konyaspor’un Süper Lig’e çıkma yolunda en büyük aday olduğunu gösterdiklerini belirterek, “Galip geldiğimiz için mutluyuz. Çıkartılmasın gereken dersleri çıkarttık. Yeni bir hoca yeni bir sistem. Oyuncularım güzel bir enerji ve performans sergiledi.” ifadelerini kullandı.

11 FİNAL MAÇIMIZ KALDI

Engin Gençoğlu, Mersin Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasıyla ilgili ise zor bir maçın kendilerini beklediğini ifade etti. Gençoğlu, “12 final maçımız vardı. 11 maç kaldı. Takım ismi ayırt etmeden her maçımız final. Mersin de bunlardan biri. Evinde seyircisiyle daha farklı ve çok daha skorer oynayan bir takım. Onlar da koç değiştirdi. Buradan ayrılan Okan Çevik hocam oraya antrenör oldu. Bizim kazanmamız gereken bir maç” diye konuştu.

manset.jpg

CAN ÖZCAN: KONYASPOR’UN YERİ SÜPER LİG

Beysu Konyaspor’un deneyimli oyuncusu Can Özcan ise bugüne kadar son dakikalarda yaptıkları haftalarla maçlar kaybettiklerini ifade etti. Samsunspor maçında benzer duruma düştükleri ancak maçı kazanmasını bildiklerini ifade eden Özcan, Mersin maçının da diğer maçlar gibi final niteliğinde bir maç olduğunu kaydetti. Özcan, “Konyaspor’un hak ettiği yer Süper Ligdir. Bunu gerçekleştirmek için çalışıyoruz ve başaracağımıza inanıyoruz. Mersin iyi bir ekip. Evinde küçük salonda farklı basketbol atmosferinde oynuyorlar. Onlar da antrenör değişikliği yaptı. Okan abi oraya gitti. Hoca değişiklikleri takımlarda farklı bir hava katıyor. Bizim rakip ayırt etme lüksümüz yok. Kazanmaya gideceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.