Erbil'deki yangın

Erbil'deki yangın
Dışişleri Bakanlığı: - "Gelişmeler takip edilmekte olup, gerektiği takdirde IKBY’nin olabilecek taleplerinin karşılanması için gerekli hazırlık yapılmaktadır"

ANKARA (AA) - Dışişleri Bakanlığı, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) Erbil kentinde bir masaj salonunda çıkan yangınla ilgili gelişmelerin takip edildiğini, gerektiği takdirde taleplerin karşılanması için gerekli hazırlığın yapıldığını açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Irak’ın Erbil şehrinde akşam çıkan yangında hayatını kaybedenlerin olduğu hatırlatıldı.

İntikal eden ilk bilgilerden hayatını kaybedenler arasında Türk vatandaşı bulunmadığının anlaşıldığı belirtilen açıklamada, "Gelişmeler takip edilmekte olup, gerektiği takdirde IKBY’nin olabilecek taleplerinin karşılanması için gerekli hazırlık yapılmaktadır" ifadesine yer verildi.

Erbil'deki Capitol Otel'in arkasında yer alan masaj salonunda çıkan yangında 16'sı yabancı uyruklu 3'ü Iraklı toplam 19 kişinin dumandan boğularak hayatını kaybettiği açıklanmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.