Ercüment Sarıkafa aday adayı oldu

Ercüment Sarıkafa aday adayı oldu
Ercüment Sarıkafa, AK Parti Ereğli ilçe Teşkilatında bugüne kadar görülmemiş bir teveccühle aday adaylığı açıklamasını gerçekleştirdi.

24 Haziran Genel Seçimlerinde AK Dava yolunda Ereğli’den mücadele etmek için sahaya inen Süt Üreticileri Birliği Başkanı Ercüment Sarıkafa, AK Parti Belediye Meclis Üyeliğinden istifa etmesinin ardından aday adaylığı başvurusunu yaparak AK Parti İlçe Teşkilatında düzenlediği basın toplantısında aday adaylığı açıklamasını yaptı. Programa Ereğli Ticaret Borsası Başkanı Zekeriya Ünlü, Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özkoç, Ziraat Odası Başkanı Abdullah Çelik, Şoförler Odası Başkanı Yalçın Bozkır, Muhtarlar ve bir çok STK katıldı. Yüzlerce üreticinin ve partilinin katıldığı programın açılış konuşmasını AK Parti Ereğli İlçe Başkan Vekili Zübeyir Dursun yaptı. Dursun 24 Haziran genel seçimlerinin Türkiye için bir milat olduğunu söylediği açıklamasında 24 Haziran’da milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan’ı büyük bir destekle Başkan yapacaklarını kaydetti. Bu yolda yarışa çıkan Süt Üreticileri Birliği Başkanı ve Meclis Üyeleri Ercüment Sarıkafa’ya başarılar dileyen Dursun, Sarıkafa’ya aday adaylığının hayırlı olması temennilerini iletti. Konuşmasında Türkiye’nin çok ciddi süreçlerden geçtiğini ifade eden AK Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Ercüment Sarıkafa ise bu kutlu yolda görev almak için çok sebep olduğunun altını çizdi.

whatsapp-image-2018-04-29-at-15.04.57.jpeg

Bu kutlu yolda görev için vatanının, bayrağın, sancağın ve mukaddesatın bir sebep olduğunu vurgulayan Sarıkafa, ülkenin birlik ve beraberliği noktasında, ekonomide, sağlıkta, ulaşımda ve lider ülke Türkiye yolunda ciddi reformlara imza atan AK Parti’nin bir neferi olmanın haklı gururunu yaşadıklarını dile getirdi. Ereğli’de kazanıp Ereğli’de yiyen biri olarak, üreticinin halkın ve Ereğli’nin neleri isteyip neleri istemediğini bilen biri olarak bu kutlu dava yolunda yarışa çıktığını anımsatan Sarıkafa, bu noktada büyük teveccüh gösteren Ereğli halkına da teşekkür etti. AK Parti iktidarının ve Lider Recep Tayyip Erdoğan’ın bu ülkenin teminatı olduğunu hatırlatan Sarıkafa, 24 Haziran Genel Seçimlerinde aday gösterilse de gösterilmese de ülkenin daha müreffeh yarınlara merhaba demesi için gece gündüz çalışacaklarını kaydetti.

whatsapp-image-2018-04-29-at-15.04.55.jpeg

Sarıkafa aday adaylığı açıklamasında kendisini yalnız bırakmayan STK Başkanlarına, siyasilere, üreticilere ve Ereğli halkına teşekkür ederek, “Tek vatan, tek bayrak ve tek devlet ilkeleri doğrultusunda istikrar sürecek Türkiye büyüyecek. Allah'ın izni ile durmak yok yola devam” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.