Erdal'dan 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü Mesajı

Erdal'dan 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü Mesajı
Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Abdil Erdal, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Abdil Erdal, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Erdal, yayımladığı mesajında, " İnsanların haber alma hakkını elde etmesi için her koşulda canla başla çalışan gazetecilerin özverili çalışmalarını takdir etmemek mümkün değil. Tarafsız basın yayın yani gazetecilik kamuoyunun vicdanıdır.  Yaptığı görev itibariyle sadece haber alma ihtiyacımızı karşılamakla kalmayan, aynı zamanda toplumun tarafsız ve doğru bilgilendirilmesinde önemli bir görev üstelenen basın, kamusal kalkınma ve gelişmeye de olumlu katkılar sunmaktadır.  başta Konya’daki gazetecilerimiz olmak üzere ülkemizdeki bütün basın mensuplarının 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nü kutlar, meslek hayatlarında kendilerine başarılar dilerim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.