Ereğli Belediyesi 2 mahalleye organik ürün dağıttı

Ereğli Belediyesi 2 mahalleye organik ürün dağıttı
Ereğli Belediyesi, Adabağ'da yetiştirdiği organik ürünleri vatandaşlarla paylaşmaya devam ediyor. Belediye bu kapsamda Doğualagöz ve Batıalagöz mahallelerinde ikamet eden vatandaşlara salçalık biber dağıttı.

Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi, Adabağ'da yetiştirdiği organik ürünleri vatandaşlarla paylaşmaya devam ediyor.

Ereğli Belediyesi, Adabağ'da yetiştirdiği organik ürünleri vatandaşlara ulaştırmaya devam ediyor. Bu çerçevede yetiştirilen salçalık biberler, Doğualagöz ve Batıalagöz mahallelerinde ikamet eden vatandaşlara dağıtıldı.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, "Üretmeye, bir fazla üreterek tarım şehri Ereğli'yi hak ettiği yere taşımak için çaba harcamaya devam edeceğiz. Hem ülkemiz hem şehrimiz hem de hemşerilerimiz kazanacak. Bu çerçevede Doğualagöz ve Batıalagöz mahallelerimizde biber dağıtımı gerçekleştirdik. Tüm mahallelerimizde salçalık biber dağıtımlarımıza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Batıalagöz Mahalle Muhtarı Yunus Tuna, "Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Bey'e organik biberden dolayı, mahallemize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

aw055107-01.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.