Ereğli Belediyesi öğrencilerin içini ısıttı

Ereğli Belediyesi öğrencilerin içini ısıttı
Ereğli İlçe Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde havaların soğumasıyla birlikte öğrencilere çorba ve çay ikramında bulundu.

Ereğli Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde İmam Hatip Lisesinde eğitim gören öğrencilere yönelik yaklaşık 600 kişilik çorba ve çay ikramında bulunarak soğuk havada öğrencilerin içini ısıttı.
Rutin belediyecilik faaliyetlerinin yanı sıra her alanda vatandaşların yanında olmaya çalıştıklarını söyleyen Belediye Başkanı Özkan Özgüven, gençlere ve öğrencilere yönelik hizmet anlayışına farklı bir boyut kazandırmak düşüncesi ile hareket ettiklerini kaydetti. Her zaman farklı ve yeni işler yapmaya özen gösterdiklerinin altını çizen Özgüven, “Havaların soğuduğu ve kış mevsiminin kendini iyece hissettirdiği bugünlerde özellikle öğrencilerimize sıcak çorba ikramında bulunarak içlerini ısıtmak istedik. Öğrencilerin gösterdikleri ilgi ve alakaları da son derece olumlu. Bu hizmeti ilçemiz genelindeki tüm okullarda gerçekleştireceğiz. Sosyal Belediyeciliğin en güzel örneklerini vatandaşlarımızla buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.
Öğrenciler de yapılan hizmet nedeniyle Belediye Başkanı Özkan Özgüven'e teşekkür etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.