Ereğli Belediyesinden bayram sürprizleri

Ereğli Belediyesinden bayram sürprizleri
Ereğli Belediyesi ekipleri bayramın 1. gününde sokağa çıkan 65 yaş ve üzeri vatandaşlara ve çalışan sağlık personellerine sürpriz yaparak bu anlamlı günde yalnız bırakmadılar.

Ereğli Belediyesi ekipleri bayramın 1. gününde sokağa çıkan 65 yaş ve üzeri vatandaşlara ve çalışan sağlık personellerine sürpriz yaparak bu anlamlı günde yalnız bırakmadılar. Bayramın 3. gününde de 23 Nisan’da okuduğu şiirle takdir toplayan Hasan Celal Kılıf’ın Belediye’den talep ettiği kitap setini kendisine ulaştırdı.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, “Ne kadar buruk bir bayram geçirmiş olsak da mutlu olabilmek için kendimize sebepler bulmaya özen gösterdik. Bayramda 65 yaş ve üzeri hemşerilerimizi sokağa çıktıkları 1. gün yalnız bırakmadık, sağlık personellerimizi de unutmadık. Ayrıca 23 Nisan’da okuduğu şiirle takdir toplayan minik kardeşimizin de bizden talep ettiği kitap setini de kendisine ulaştırdık. Onların gözlerindeki bir anlık tebessüm bizim için her hizmetten daha kıymetlidir. Allah’ın izniyle hep birlikte huzur şehri Ereğli’yi inşa edeceğiz” dedi.

 

eregli-elediyesi-2.jpg

eregli-elediyesi-3.jpg

eregli-elediyesi-1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.