Ereğli Belediyesi’nden Mahsur Kalanlara Çorba

Ereğli Belediyesi’nden Mahsur Kalanlara Çorba
Konya’nın Ereğli ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle yollarda mahsur kalan vatandaşlara sıcak çorba dağıttı.Ereğli-Konya karayolunun kar ve tipi nedeniyle kapatılması üzerine yolda mahsur kalar...

Konya’nın Ereğli ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle yollarda mahsur kalan vatandaşlara sıcak çorba dağıttı.

Ereğli-Konya karayolunun kar ve tipi nedeniyle kapatılması üzerine yolda mahsur kalarak otogar ve tesislere sığınan yolculara Ereğli Belediyesi sıcak çorba ikramında bulundu.

Yolun açılması için başlatılan çalışmaların devam ettiğini söyleyen Belediye Başkanı Özkan Özgüven, yolda kalan vatandaşların mağdur olmaması için tüm imkanların seferber edileceğini söyledi. Vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulunduklarını kaydeden Özgüven, yol açılana kadar vatandaşların misafirleri olduğunu vurguladı.

Ağır kış şartları nedeniyle kapanan yolun açılmasını beklediklerini ifade eden vatandaşlar ise, bu süreçte kendilerine sahip çıkarak çorba ikram eden Ereğli Belediyesine teşekkür etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.