Ereğli Belediyespor çeyrek final grubunu garantiledi

Ereğli Belediyespor çeyrek final grubunu garantiledi
Ereğli Belediyespor Kadın Voleybol Takımı çeyrek final grubunu garantiledi

TVF Voleybol Kadınlar 2. Lig’de mücadele eden Günseven Şalgam Ereğli Belediyespor, bitime 4 hafta kala play-off’u garantiledi. 12. Grupta haftayı 3-0’lık Tarsus idman Yurdu deplasman galibiyetiyle tamamlayan yeşil-beyazlılar 12’de 13 yaptı ve namağlup liderliğini sürdürdü. Ereğli Belediyespor geride kalan 12 karşılaşmada rakiplerine hiç set vermedi. Grupta Aksaray 1989 Spor’un 4 puan önünde lider durumda bulunan yeşil-beyazlılar, 4 hafta kala çeyrek final gruplarına kalmayı garantiledi.

ÇEYREK FİNAL MAÇLARI

TVF Voleybol Kadınlar 2. Lig’de; gruplarında 1 ve 2.sırayı alan toplam 32 takım 4’erli 8 gruba ayrılacak ve federasyonca belirlenecek illerde 3 günlük tek devreli lig usulüne göre karşı karşıya gelecek. Gruplarda 1. ve 2. olan 16 takım yarı finale yükselecek.

ANKA GENÇLİK LİGDE KALMA MÜCADELESİ VERİYOR

TVF Voleybol Kadınlar 2. Lig 12. Grup’ta mücadele eden diğer Konya temsilcisi Anka Gençlik ise ligde kalma mücadelesinde önemli rakiplerinden olan Kayseri Voleybol deplasmanından 3-1’lik yenilgiyle döndü. Bu sonuçla Kayseri Voleybol puanını 10’a çıkarırken Anka Gençlik 9 puanla düşme potasına geriledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.