Ereğli Belediyespor Voleybol Takımı, sahne alıyor

Ereğli Belediyespor Voleybol Takımı, sahne alıyor
Voleybol 2. Lig Kadınlar Yarı Final Etabı heyecanı bugün başlıyor.

 

Voleybol 2. Lig Kadınlar Yarı Final Etabı heyecanı bugün başlıyor. Ereğli Belediyespor, D Grubu’nda Ankara Mert Grup Sigorta, İstanbul Eczacıbaşı ve Van Büyükşehir Belediyesi Gençlikspor’la final grubuna yükselmek için mücadele edecek. Yeşil-beyazlılar ilk maçını bugün Eczacıbaşı ile yapacak. Mücadele 18.30’da başlayacak. 2 maçında yarın Van BŞB Gençlikspor ile saat 16.30’da karşı karşıya gelecek Ereğli Belediyespor, 3. maçını da Cuma günü Mert Grup Sigorta ile oynayacak. Bu mücadelede 17.30’da başlayacak.

İLK 2 SIRADAKİLER FİNAL GRUBUNA ÇIKACAK

2. Lig Kadınlar Yarı Final müsabakalarında 4 grupta 16 takım mücadele edecek. Tek devreli lig usulüne göre oynanacak karşılaşmalar sonunda gruplarda 1. ve 2. olan 8 takım final grubuna kalacak. Finaller 26-27-28 Mart 2021 tarihlerinde Ankara’da yapılacak.

TÜM MAÇLAR TVF VOLEYBOL TV’DE

Voleybol 2. Lig Kadınlar Yarı Final etabının tüm heyecanı, TVF Voleybol TV’nin YouTube kanalından voleybol severler ile buluşacak. 17-18-19 Mart 2021 tarihlerinde Ankara TVF Beştepe ve TVF Selim Sırrı Tarcan Voleybol Salonu’nda oynanacak toplam 24 karşılaşma, TVF Voleybol TV’den canlı olarak ekranlara gelecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.