Ereğli Belediyespor yarı finallerde

Ereğli Belediyespor yarı finallerde
Ereğli Belediyespor, çeyrek final maçlarını da 3’te 3 yaparak geçti.

TVF Kadınlar 2. Lig’de grup maçlarını yenilgisiz ilk sırada tamamlamayan Günseven Şalgam Ereğli Belediyespor, çeyrek final maçlarını da 3’te 3 yaparak geçti. Eskişehir'de oynanan maçlarda; Havran Fatih Belediyesi, Zonguldak DSİ ve Adana Büyükşehir Belediyespor’la karşılaşan Ereğli ekibi, 3 maçını da 3-0’lık setlerle alarak yarı final grubuna yükseldi.

YARI FİNALDEKİ RAKİPLERİ BELİ OLDU

Günseven Şalgam Ereğli Belediyespor’un yarı final grubundaki rakipleri de belli oldu. Yeşil-beyazlıların grubunda; İzmir Torbalı Belediyesi, Adana İmamoğlu Belediyesi ve Manisa Salihli Belediyesi takımları yer alıyor.

4-5-6 Mart 2022 tarihlerinde Mersin Toroslar Spor Salonu’nda oynanacak mücadeleler sonrası gruplarında ilk 2’ye giren takımlar final gurubuna kalacak. Ereğli Belediyespor, ilk maçında Cuma günü 14.00’da İmamoğlu Belediyesi ile karşı karşıya gelecek.

Hedefini 1. Lig olarak belirleyen Ereğli Belediyespor grup maçlarında 16’da 16 yapıp rakiplerine sadece 1 set vererek dikkat çekmişti. Öte yandan grupta mücadele eden diğer Konya temsilcisi Anka Gençlik ise küme düşmüştü.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.