Ereğli’de alt yapı çalışmaları sürüyor

Ereğli’de alt yapı çalışmaları sürüyor
Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi alt yapı çalışmalarına devam ediyor. 

Ereğli Belediyesi, KOSKİ, MEDAŞ ve Enerya yaptığı çalışmalarla alt yapı sorununa köklü çözümler ürettiğini ifade eden Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, alt yapı olmadan yatırımın olamayacağını kaydetti.

Başkan Özgüven, “Göreve geldiğimizde Ereğli’mizin çok büyük alt yapı sorunları vardı. Hemen ilk çalışmalarımız arasına alt yapı hizmetlerini aldık. Çünkü biliyoruz ki alt yapı tüm hizmetlerin başlangıç noktasıdır. Alt yapı olmazsa kalıcı hizmetleri yapmak mümkün değildir.

En önemli gayemiz olan kalıcı hizmetler için alt yapı sorunlarını çözmek adına yoğun uğraşlar veriyoruz. Gece gündüz demeden çalışarak alt yapı hizmetlerini tamamlayarak kalıcı hizmetleri şehrimize kazandırmaya devam edeceğiz.

Bu kapsamda belediyemizle beraber KOSKİ, MEDAŞ ve Enerya kurumlarımızın göstermiş oldukları özveri ve çalışmalar için bu kurumlarımıza teşekkür ediyorum. Amacımız günü kurtarmak değil, geleceği kuşatmak, gelecek nesillere yaşanabilir sorunsuz bir şehir bırakmaktır.

Meşakkatli ve zor olan alt yapı çalışmalarımızda çevreye de mecburen geçici rahatsızlık veriyoruz bunun için de hemşehrilerimizden özür diliyor, sabırları için teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.