Ereğlispor hocasını buldu

Ereğlispor hocasını buldu
Ereğlispor, teknik direktörlük için Hakan Koçer'le anlaştı.

Bu sezon Konya Amatör Küme Süper Grup’ta mücadele edecek Ereğlispor, teknik direktörlük için Hakan Koçer'le anlaştı. İmza törenine Kulüp Başkanı Bilgin Kamış ve Sportif Drektör Osman Kökbudak katıldı.

1979 Sakarya doğumlu olan Hakan Koçer, "1950 yılında kurulan ve Türk futbolunda profesyonel liglerde mücadele edip mazisi başarılarla dolu o büyük camiaya gelmekten onur duyuyorum. Tarihinde ve genlerinde futbol değerleri olarak fark oluşturan bir camiada olduğunun farkındayım benim burada olmama vesile olan başta kulüp başkanım Bilgin başkan ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. evet geçen sene saçma bir statü yüzünden küme düşen bu büyük camiayı tekrardan layık şampiyon yaparak adım adım hak ettiği profesyonel liglere en kısa sürede getireceğiz hep beraber bir olarak biz olarak başaracağız Beta trafo Ereğlispor cefakar taraftarının bu yolda yanımızda olmasını istiyoruz olacaklarına da eminim tabii sayın başkanımız ve sportif menajerimiz Osman bey'e yapmış olduğumuz görüşmelerin ana teması ana fikri Beta trafo Ereğli sporu tekrar bir üst lige taşımak. Rabbim beni ve bana güvenip beni bu göreve layık görenleri mahcup etmesin." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.