Ereğlispor şampiyonluk parolasıyla sezonu açtı

Ereğlispor şampiyonluk parolasıyla sezonu açtı
BAL temsilcisi Ereğlispor şampiyonluk parolasıyla sezonu açtı

TFF Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Ereğlispor, 2021-2022 Futbol Sezonu hazırlıklarına başladı. Antrenman öncesi Teknik Direktör Ertuğrul Sanlav, futbolcular ile bir toplantı yaptı. Antrenmanı Ereğlispor Kulüp Başkanı Bilgin Kamış ve yönetim kurulu da izledi.Antrenman öncesi futbolculara baklava ikram edildi.

ereglispor-3.jpg

ereglispor-2.jpg

BAŞKAN KAMIŞ: EREĞLİSPOR'UN YERİ PROFESYONEL LİGDİR

Yeni sezonla ilgili açıklamalarda bulunan Ereğlispor Kulüp Başkanı Bilgin Kamış, "Şampiyonluk yolunda çıktığımız ilk antrenmanda sakatsız ve kazasız bir lig diliyorum. Bu ilçe şampiyonluğa aç. Ereğlispor'un yeri profesyonel ligdir. Bunun için yönetim kurulumuz ile beraber uzun soluklu çalışıyoruz. Mevcut kadromuzu bozmadık. Hedefimizi şampiyonluk olarak belirledikten sonra, üst düzey transfer çalışmalarımız sürüyor. Taraftarımız rahat olsun. Özlenen Ereğlispor'u izlettireceğiz. Yeter ki bütün Ereğli olarak kenetlenelim çünkü bu yolda en çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var” dedi.

kamis.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.