Ereğlispor'da derbi hazırlıkları

Ereğlispor'da derbi hazırlıkları
BAL 4’üncü Bölge 2’inci Grupta mücadele eden Ereğlispor, ligin 6’ıncı haftasında lider Çatalhüyük Çumra Belediyespor’la yapacağı maçının hazırlıklarını Ertuğrul Sanlav yönetiminde sürdürüyor.

BAL 4’üncü Bölge 2’inci Grupta mücadele eden Ereğlispor, ligin 6’ıncı haftasında lider Çatalhüyük Çumra Belediyespor’la yapacağı maçının hazırlıklarını Ertuğrul Sanlav yönetiminde sürdürüyor. Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Ertuğrul Sanlav, “İki hafta üst üste Konya derbileri oynadık deplasmanda. Birinden galibiyet ile dönerken, geçtiğimiz Pazar günü Akşehir maçından da 1 puan ile dönmesini bildik. İyi bir hava yakalamış durumdayız. Akşehir maçında yaşananları unutup, bu hafta yine bir Konya derbisinde Çumra Belediyespor ile karşı karşıya geleceğiz. Umarım bu hafta güzel bir oyun ile evimizde galip gelerek taraftarlarımızı mutlu etmek" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.