Ereğlispor’da transfer başladı

Ereğlispor’da transfer başladı
BAL ekibi Ereğlispor’da transfer başladı

 

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde (BAL) mücadele eden Ereğlispor, yeni sezon için kadro kurma çalışmalarına başladı. Yeni sezonda takımı teknik direktör Ertuğrul Sanlav ve Ahmet Yılmazer ile Şükrü Türkdal’dan oluşacak teknik ekibe emanet eden yeşil-beyazlılar, transfer çalışmalarına başladı.

DIŞ TRANSFERDE 3 İSİMLE ANLAŞTI

Ereğlispor, son olarak 5 Temmuz İskenderunspor’da forma giyen orta saha Ferdi Yıldırım, Afyon Bolvadin Belediyespor'da forma giyen forvet Ömer Polat, 1920 Maraşspor'da forma giyen sol açık Oğuzhan Kartal’la anlaşmaya vardı.

İÇ TRANSFER

Yeşil-beyazlılar iç transferde ise; Deniz Pıtır, Seydi Akçay, Eren Can Özçelik, Mustafa Baştin, Samet Taka ve Futsal Milli Takımının da formasını giyen Kamil Can Akparlak’la yeniden anlaşma sağladı. Yeşil-beyazlılarda transfer çalışmaları devam edecek. 

konyaereglispor.pnglogo-degisti.jpg

LOGO DEĞİŞTİ

Ereğlispor Kulübü’nün logosu değişti. Sade tasarımı ile dikkat çeken yeni logoda Ereğli’nin simgesi “beyaz kiraz” kullanıldı. 1967 olan kuruluş tarihi 1950 olarak güncellendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.