Ereğlispor'dan hakem tepkisi

Ereğlispor'dan hakem tepkisi
Anadolu Üniversitesi’ne 2-1 mağlup olan Ereğlispor'dan hakem yönetimine tepki geldi

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup 12. haftasında deplasmanda Anadolu Üniversitesi’ne 2-1 mağlup olan Ereğlispor’dan mücadelenin Kırklareli bölgesinden hakemi Armağan Çıbık’a tepki geldi.

Ereğlispor Kulüp Başkanı Bilgin Kamış, Anadolu Üniversitesi maçı sonunda hakem yönetimine tepki gösterdi. Kamış yaptığı açıklamada, “Daha öncede olduğu gibi ilk yarının bitimine bir maç kala yine takımımıza karşı oluşturulan kumpas ve hakem hataları devam ediyor. Maça iyi başlayıp golü bulduktan sonra hala üstün oynayan ve 2’inci golü bulmaya çalışan bizdik. Ama ne yazık ki, hücum yaparken oyuncumuz ve rakip takım kalecinin çarpışması sonucu hakem futbolcumuza gereksiz ve hata yaparak kırmızı kart gösterip bizi sahada eksik bıraktı. Kırmızı kart sonrası ister istemez mental olarak çöktük ve kalemizde golleri gördük. Artık yeter diyoruz. Ereğlispor’umuza yapılan bu yanlışların bir an önce önüne geçilmesini istiyoruz. Ereğlispor, Türkiye’nin önemli kulüplerinden geçmişi başarılarla dolu ve Ereğli şehri il olmayı hak eden noktadayken nedense üzerimizde oynanan oyunları çözemiyoruz. Bu noktada Ereğli’deki bürokratlarımızdan, siyasilerimizden gereken desteği bekliyoruz. Yoksa tek başımıza bu oynanan oyunların üstesinden gelemeyeceğiz ve her sene bir şekilde daha iyi yerlerde olmamız engellenecek” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.