Erkan Başar Gayrimenkul Konya'da açıldı

Erkan Başar Gayrimenkul Konya'da açıldı
 Editör
 Muhabir
Konya'da faaliyet gösteren Erkan Başar Gayrimenkul, yeni şubesinin açılışını gerçekleştirdi.


Konya'da faaliyet gösteren Erkan Başar Gayrimenkul, yeni şubesinin açılışını gerçekleştirdi. Açılışı, Erkan Başar Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı ve KONTİMDER Başkanı Mehmet Yenikaynak gerçekleştirdi.
Açılış töreninde konuşan Erkan Başar, yeni şubelerinin Konya'daki gayrimenkul sektörüne önemli bir katkı sağlayacağını söyledi. Başar, "Konya, ülkemizin en önemli ticaret ve sanayi şehirlerinden biri. Bu şehirde faaliyet göstermek bizim için büyük bir gurur. Yeni şubemizle birlikte, Konya'da daha geniş bir kitleye ulaşmayı ve daha fazla müşterimize hizmet vermeyi hedefliyoruz" dedi.
Açılış töreninde KONTİMDER Başkanı Mehmet Yenikaynak ise, ‘’Erkan Başar Gayrimenkul'ün Konya'daki gayrimenkul sektöründe önemli bir yere sahip olduğunu söyledi. Yenikaynak, "Erkan Başar Gayrimenkul, sektöründe güvenilir ve kaliteli hizmet veren bir firma. Yeni şubelerinin Konya'ya ve sektöre hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Erkan Başar Gayrimenkul, Konya'nın merkez ilçesinde bulunan yeni şubesinde, konut, işyeri ve arsa alım satımı, kiralama ve değerleme hizmetleri veriyor.

whatsapp-image-2023-11-15-at-09-42-46-1.jpeg

whatsapp-image-2023-11-15-at-09-42-46.jpeg

whatsapp-image-2023-11-15-at-09-42-46-2.jpeg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.