Erkan Genç adaylıktan çekildi

Erkan Genç adaylıktan çekildi
Konyaspor başkanlığı için önceki gün adaylığını açıklayan iş adamı Erkan Genç, bugün yapılacak genel kurul öncesi adaylıktan çekildiğini bildirdi

Konyaspor başkanlığı için önceki gün adaylığını açıklayan iş adamı Erkan Genç, bugün yapılacak genel kurul  öncesi adaylıktan çekildiğini bildirdi.

Yapılan açıklama şu şekilde:

 

TEVECCÜH İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ

Büyük camiamız; 

Konyaspor açısından bir hayli sancılı geçen Spor Toto Lig Cemil Usta Sezonu'nun tamamlanmasının ardından Konyaspor yönetimi, önce yapılacak genel kurulda aday olmayacağını açıklamış, ardından camiayı sorumluluk almaya davet ederek, Konyaspor'a sahip çıkma çağrısında bulunmuştur. Genel kurul tarihi yaklaştıkça 'Konyaspor'un sahipsiz kaldığı, kimsenin elini taşın altına koymadığı' yorumları bizleri ve Konyaspor sevdalısı arkadaşlarımızın ardından kısa süre içerisinde gösterilen teveccüh ve sevgi  nedeniyle, büyük camiamıza şükranlarımızı sunarız.

TAVIR DEĞİŞİKLİĞİNİ KAMUOYUNUN TAKDİRİNE BIRAKIYORUZ

Ancak Konyaspor yönetimi, son yaptığı açıklama ile bir süredir devam ettirdiğin tutumunun aksine, yeniden aday olduklarını başkan Hilmi Kulluk’un ağzından kamuoyuna deklare etmiştir. Sayın Başkan Kulluk’un bu kararına saygı duymakla beraber, bu tavır ve üslup değişikliğinin takdirini kamuoyuna bırakıyoruz.

DESTEK KONYASPOR'ADIR

Sayın Başkan Hilmi Kulluk'un ağzından yapılan açıklamada "Camiamızdan gelen yoğun talep ve şehrimizin kanaat önderleriyle yaptığımız durum değerlendirmesi sonucunda" ifadeleri ile yeniden aday olma kararı bildirilmiştir. Şehrimizin kanaat  önderlerinin bizleri de olduğu gibi Konyaspor'un menfaatleri gereği başarılı olacağına inandıkları kişileri desteklemesi tabi ki şehrimiz açısından gurur verici bir durumdur. Ancak bu desteğin mevcut yönetim özelinde bir durum olmadığı, şehrimizin kanaat önderlerinin her ekibi desteklediği ve Konyaspor menfaatleri gereği hareket ettikleri de bilinmelidir.

TARTIŞMALI DELEGE YAPISI DEMOKRATİK MÜCADELEYE UYGUN DEĞİL

Değerli Konyasporlular;

Konyaspor'umuzun tartışmalı delege yapısının demokratik bir mücadeleye zemin olmayacağı herkes tarafından bilinmektedir. Yapılacak bir seçimde hakkaniyet ölçülerinde sonuç alınamayacağı gayet açıktır. Kaldık ki bizler,' genel kurula kısa süre kala kimsenin aday olmadığı bir Konyaspor' tablosundan rahatsız olmuş ve sorumluluk almış Konyasporlular olarak kimse ile mücadele içinde olma niyetinde değiliz. Mevcut şartlar altında adaylıktan çekildiğimiz ve bir seçim yarışı içinde olmayacağımızı ifade etmek istiyoruz.

BORÇ NASIL BU HALE GELDİ?

Bu saatten sonra yapılacak genel kuruldan tek beklentimiz, mevcut yönetim göreve başladığı tarih ile bugün arasında, mali tabloda ki borçluluk seviyesinin neden ve nasıl bu durumlara geldiğini Sayın Başkanın ağzından öğrenmek olacaktır.

SEÇİLMİŞ YÖNETİMİN DESTEKÇİSİYİZ

Şimdiden genel kurulda görevine devam edecek olan Sayın Başkan Hilmi Kulluk ve yönetim kurulunu tebrik ediyor, yeni görev  sürecinde başarılar diliyoruz. Her zaman olduğu gibi, bundan sonraki süreçte de Konyaspor'a ve Konyaspor'un seçilmiş yönetimine destek vermeye devam edeceğiz.

GEREKTİĞİNDE ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAKTAN ÇEKİNMEYECEĞİZ

Konyaspor sahipsiz değildir ve hiçbir zaman sahipsiz kalmayacaktır. Dün ve bugün olduğu gibi bundan sonra da, Konyaspor'umuz için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız, gerektiğinde yine elimizi taşın altına koymaktan çekinmeyeceğiz." 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.