Ermenek'te Kömür Ocağında İşçilerin Mahsur Kalması

Ermenek'te Kömür Ocağında İşçilerin Mahsur Kalması
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız'ın iki işçinin cansız bedenine ulaşıldığını açıklamasının ardından maden ocağı ve Ermenek Devlet Hastanesi önündeki güvenlik önlemleri artırıldı

 Ermenek'te kömür ocağında işçilerin mahsur kalmasına ilişkin olarak, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın iki işçinin cansız bedenine ulaşıldığını açıklamasının ardından, maden sahası ve Ermenek Devlet Hastanesi önünde güvenlik önlemleri artırıldı.

İŞÇİLERE ULAŞILDI/FOTOGALERİ

Haberin duyulmasının ardından işçi yakınları maden ocağına ve Ermenek Devlet Hastanesine gelmeye başladı. Bazı işçi yakınları ocağı tepeden gören noktalara çıkarak gelişmeleri takip etmeye çalışıyor. Polis ve jandarma, maden ocağı sahasında ve hastane önünde güvenlik tedbirini artırdı. 

Hastane önüne çok sayıda çevik kuvvet ekibi gönderildi. Artan yoğunluk nedeniyle güvenlik güçleri, hastane çevresine yaklaşık 100 metre mesafede güvenlik koridoru oluşturuldu. Öte yandan, hastaneye işçilerin birinci derece yakınlarının dışında kimse alınmıyor. 

 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.