Ermenek'te Kömür Ocağında İşçilerin Mahsur Kalması

Ermenek'te Kömür Ocağında İşçilerin Mahsur Kalması
AFAD: "Yapılan çalışmalar kapsamında desandre bölümünde 753 koduna ulaşılması için toplam 555 vagon hafriyat tahliye edilmiştir"

Ermenek ilçesindeki kömür ocağında yürütülen arama kurtarma çalışmaları kapsamında, desandre bölümünde 753 koduna ulaşılması için toplam 555 vagon hafriyatın tahliye edildiği bildirildi.

AFAD'tan yapılan yazılı açıklamada, bugün itibarıyla 482'si arama kurtarma olmak üzere toplam 797 kişilik bir ekibin çalışmalarda görev aldığı belirtildi.

Arama kurtarma çalışmalarının, 8'er saatlik üç vardiya halinde aralıksız devam ettiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Yapılan çalışmalar kapsamında desandre bölümünde 753 koduna ulaşılması için toplam 555 vagon hafriyat tahliye edilmiştir. Nefeslik bölümünde ise 777 kodunda çalışmalar sürmekte, bu alandan şimdiye kadar 639 vagon hafriyat çıkarılmış durumdadır. Gelişmeler 7/24 takip edilmektedir."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.