Ermenek'te Kömür Ocağında İşçilerin Mahsur Kalması

Ermenek'te Kömür Ocağında İşçilerin Mahsur Kalması
Yardım için gelirken Ermenek'te geçirdikleri kazada yaralanan İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekibinden 3 görevlinin tedavisi sürüyor

Yardım için gelirken Ermenek'te geçirdikleri kazada yaralanan İstanbul Büyükşehir Belediyesi su tahliyesi ve arama kurtarma ekibinden 3 kişinin tedavileri sürüyor.

Alınan bilgiye göre, Ermenek'te kaza geçiren 34 BB 3992 plakalı, "Ahtapot" olarak tabir edilen su tahliye aracının devrilen hortum konteynerinin sürücüsü Şükrü Şimşek (30) ile Hakan Karapekmez ve Celal Sağlam, ilk olarak Ermenek Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralılardan, sol bacağında kırıklar bulunan sürücü Şimşek, buradaki müdahalenin ardından Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Şimşek'in yarın sabah İstanbul'a nakledileceği belirtildi. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı, tedavilerinin sürdüğü öğrenildi. 

İstanbul'dan Karaman'ın Ermenek ilçesindeki maden ocağında su baskını nedeniyle mahsur kalan işçileri arama ve kurtarma çalışmalarına destek vermek üzere bölgeye gelen kurtarma ekipleri, sabah saatlerinde ilçe yakınlarında kaza geçirmiş, devrilen, "Ahtapot" olarak tabir edilen su tahliye aracının ekipmanlarını taşıyan kamyonda yaralanan 3 görevli hastaneye kaldırılmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.