Ermenek'te Kömür Ocağında İşçilerin Mahsur Kalması

Ermenek'te Kömür Ocağında İşçilerin Mahsur Kalması
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız: "Uyguladığımız teknikle yaklaşık 172 metreye inilecek. Şu anda MTA ekipleri sondaja başladı"

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğü ekiplerinin Ermenek'teki maden ocağında sondaja başladığını bildirdi.

Bakan Yıldız, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ile MTA'nın Ermenek'teki maden ocağında yürüttüğü çalışmaları inceleyip, görevlilerden bilgi aldı.

Yıldız, burada yaptığı açıklamada, MTA'nın yürüttüğü çalışmanın maden ocağındaki kıvamlı çamurlu dışarıya çıkarmaya yönelik olduğunu söyledi. Bakan Yıldız, "Uyguladığımız teknikle yaklaşık 172 metreye inilecek. Şu anda MTA ekipleri sondaja başladı. Bu arada nefeslikle alakalı yürüttüğümüz çalışma bundan daha hızlı olursa buna ihtiyaç kalmayacak. Biz bütün imkanlarımızı, şartlarımızı zorlamak adına böyle bir çalışmayı MTA ekipleri olarak başlattık. İnşallah iyi sonuç alacağımız kanaatindeyiz" diye konuştu.

 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.