Ermenek'te Kömür Ocağında İşçilerin Mahsur Kalması

Ermenek'te Kömür Ocağında İşçilerin Mahsur Kalması
Kendisi de Ermenekli olan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan, olayın meydana geldiği ocağın yakınında umutla bekleyen işçi yakınlarını sık sık bilgilendiriyor

 Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Karaman'ın Ermenek ilçesindeki maden ocağı önünde umutlu bir haber bekleyen hemşehrilerini sıklıkla bilgilendiriyor.

Ermenekli olan Bakan Elvan, yöreyi bilmesi nedeniyle olayın meydana geldiği kömür ocağındaki çalışmaları sürekli takip ediyor. Zaman zaman tünelin içine giren, su tahliye ve tahkimat çalışmalarında incelemelerde bulunan Elvan, işçilere de moral veriyor.

Maden ocağı önündeki Türk Kızılayı çadırında misafir edilen işçi yakınlarını da sürekli ziyaret eden Bakan Elvan, hemşehrilerini yapılan çalışmalar hakkında bilgilendiriyor.

Elvan, gün boyu sondaj aracının kurulumunun devam ettiği alan, maden ocağındaki tahliye çalışmaları ve sosyal yardım alanlarını da dolaşarak yetkililerden bilgi aldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.