Ermenek'te Kömür Ocağında İşçilerin Mahsur Kalması

Ermenek'te Kömür Ocağında İşçilerin Mahsur Kalması
MTA'ya ait sondaj makinesinin kırılan genişleme dişlisi helikopterle getirilen yenisi ile değiştirildi

Ermenek içesinde, işçilerin mahsur kaldığı kömür ocağından su tahliyesinin hızlandırılması için çalışan Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğüne (MTA) ait sondaj makinesinin kırılan dişlisi helikopterle getirilen yenisi ile değiştirildi.

Maden ocağında incelemelerde bulunan AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, işçi yakınlarının bulunduğu çadırın önünde vatandaşlara çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Çalışmaların devletin olanaklarıyla en hızlı şekilde yapılmaya devam ettiğini belirten Akgün, tahliye çalışmasına katılanların can güvenliği için de titizlik gösterildiğini vurguladı. 

Ankara'nın Beypazarı ilçesinden getirilen sondaj makinesinin 160-170 metrekareye kadar indiğini belirten Akgün, bulunduğu bölgede genişleme çalışması yapılırken dişlisinin kırıldığını dile getirdi. Akgün, yeni genişleme dişlisinin helikopterle Beypazarı'ndan getirilerek değiştirildiğini söyledi. 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.