Ermenek'te Mahsur Kalan 18 İşçi İçin Tabut Getirildi

Ermenek'te Mahsur Kalan 18 İşçi İçin Tabut Getirildi
Karaman'ın Ermenek ilçesinde meydana gelen maden kazasında mahsur kalan 18 işçi için hazırlanan tabutlar hastaneye gizli saklı sokuldu.

Ermenek'teki maden ocağında mahsur kalan 18 işçi kurtarılmaya çalışılırken, bir traktör kasası içinde hastaneye gizli saklı getirilen tabutlar yürekleri burktu.

GİZLİ SAKLI HASTANEYE SOKULDU

18 işçinin kurtarılması için çalışmalar son hızıyla devam ederken, dün akşam saatlerinde Ermenek'in merkezinde bulunan Devlet Hastanesi'nde de olağanüstü bir hareketlilik yaşandı. Çevik kuvvet ekipleri hastane önünde barikat oluştururken, bir traktörün arkasındaki kasada tabutların olduğu görüldü. Kasanın içinde normal ölçülerden büyük ve normalinden farklı tahtadan yapılmış tabutlar gizli saklı devlet hastanesine sokuldu.

TRAKTÖR KASASINDA GETİRİLDİ

Tabutlar görevliler eşliğinde traktör kasasından indirildi. Tabutların tedbir amaçlı getirildiği yorumları yapılırken, sayısının 20'ye yakın olduğu öğrenildi. Bu arada çevre illerden de gerekli incelemelerin Ermenek'te yapılabilmesi amacıyla adli tıp uzmanlarının geldiği öğrenildi.

(Kaynak: Milliyet)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.