Ermenek'teki maden faciası davası

Ermenek'teki maden faciası davası
Madenci yakınları, mahkeme salonuna alınan tutuklu sanıklara "oğlum nerede?", "katiller, çocuklarımıza nasıl kıydınız?" diyerek tepki gösterdi

Ermenek ilçesindeki kömür ocağında meydana gelen maden faciasına ilişkin davanın ilk duruşmasında, madenci yakınları, mahkeme salonuna giren tutuklu sanıklara "oğlum nerede?", "katiller çocuklarımıza nasıl kıydınız?" diyerek tepki gösterdi.

HABERİN TÜM FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Duruşmanın görüleceği Ermenek Adliyesindeki mahkeme salonunda taraflar yerini aldı. Daha sonra tutuklu sanıkların salona alındığı sırada madenci yakınları, "oğlum nerede?", "katiller çocuklarımıza nasıl kıydınız?" diyerek tepki gösterdi. Bazı kadınların ellerindeki çantaları, sanıklara attığı görüldü.

Bunun üzerine jandarma ekipleri ile avukatlar, madenci yakınlarını sakinleştirmeye çalıştı. Bu sırada bir müşteki baygınlık geçirince Adliyeye sağlık ekipleri çağrıldı. 

Kazada oğulları Ali ve Kerim'i kaybeden Şükrü Haznedar, "Katiller" diyerek sanıkların üzerine yürüyünce salondan çıkarıldı. Olayların büyümesi üzerine sanıklar da duruşma salonundan çıkarıldı.

Avukatlar ve jandarma ekiplerinin çabalarıyla madenci yakınlarının yatıştırılması üzerine, sanıklar tekrar salona alındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.