Ersun Yanal'a zorunlu rötar!

Ersun Yanal'a zorunlu rötar!
Teknik direktör Ersun Yanal, kendisini Trabzonspor'a bağlayacak olan sözleşmeye Çarşamba günü imza atacak.

Vahid Halilhodzic ile yolları ayıran Trabzonspor'un, prensip anlaşmasına vardığı Ersun Yanal'a bugün imza attırması bekleniyordu. Ancak Bosnalı çalıştırıcının fesih işlemlerininin tamamlanmaması üzerine resmi sözleşme Çarşamba gününe kaldı. 

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; deneyimli teknik adamın yarın Trabzon'a geleceği ve yönetimle masaya oturacağı öğrenildi. Saat 14.00'te Mehemet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenecek törenle kensini 1.5 yıllığına bordo-mavili renklere bağlayacak imzayı atacak olan Yanal, daha sonra da yeni takımla birlikte saat 18.00'de ilk idmanına çıkacak. Trabzonspor'da ikinci dönemine imza atacak 52 yaşındaki çalıştırıcının, 1.5 yıllığına 2 milyon 400 bin Euro alacağı ileri sürüldü. 

MAÇI TV'DEN İZLEDİ

 

Ersun Yanal ile yapılan ilk görüşmede tecrübeli çalıştırıcının, teknik ekibini kurma konusunda tam yetki aldığı ve devre arası için de transfer bütçesini sorduğu öğrenildi. Önceki gün yapılan son görüşmenin ardından bordo-mavili yönetimle arasındaki tüm pürüzleri gideren Yanal, dün oynanan Torku Konyaspor karşılaşmasını televizyondan takip etti.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.