Ertuğrul Sanlav’dan veda

Ertuğrul Sanlav’dan veda
Ereğlispor’da yaprak dökümü başladı. Takımda ilk ayrılan isim de teknik direktör Ertuğrul Sanlav oldu

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden Ereğlispor’da yaprak dökümü başladı. Takımda ilk ayrılan isim de teknik direktör Ertuğrul Sanlav oldu. Sanlav sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada, “8 yıl futbol oynadığım, 15 yıl antrenörlüğünü severek yaptığım Ereğlispor’a veda etme zamanım geldi. Ereğlili birçok oyuncunun yetişmesinde katkı sağladığım için çok mutluyum. İlçemizin gözbebeği olan Ereğlispor’umuzdan kendi isteğimle istifa ediyorum. Takım beklenen yerde değil. Bunun farkındayım. Tüm hata ve sorumluluk bana aittir. Ne yönetim kurulumuz ne de futbolcularımızın hatası yoktur. Çok değerli taraftarlarımızdan özür dilerim” ifadelerini kullandı.

‘BU TAKIM LİGDE KALACAKTIR’

Ligde kalma ve play-out sisteminin il barajına göre yapıldığını hatırlatan Sanlav, “Akşehirspor ile aramızda 2 puan fark var. Bu takım düşmeyecek. Herkesi Ereğlispor’a desteğe çağırıyorum. Gelecek olan hocamıza da başarılar dilerim” dedi.

‘DESTEKLERİNİ ESİRGEMEDİLER’

Ertuğrul Sanlav, görevde bulunduğu süreçte kendisine destek olan herkese teşekkür ederek, “Öncelikle belediye başkanımız Özkan Özgüven’e verdiği destekten dolayı çok teşekkür ederim. Yönetim kurulumuz Önder Akgün ve Bayram Özbilgiç’e de desteklerinden dolayı ayrıca teşekkür ederim” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.