Erzincan'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 102. Yıl Dönümü

Erzincan'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 102. Yıl Dönümü
ERZİNCAN (AA) - Erzincan'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında "Zafer Yürüyüşü" yapıldı. Erzincan Belediyesi...

ERZİNCAN (AA) - Erzincan'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında "Zafer Yürüyüşü" yapıldı.

Erzincan Belediyesi önünde bir araya gelen protokol ve vatandaşlar, Erzincan Belediyesi Mehteran Takımı öncülüğünde ellerindeki Türk bayrakları ve meşalelerle Halit Paşa Caddesi'nden Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüdü.

Meydanda toplanan kalabalık daha sonra Erzincan ve Elazığ deprem şehitleri ile Van'da çığ felaketinde hayatlarını kaybedenler için Cami Kebir Camisi'nde düzenlenen mevlit programına katıldı.

Etkinliklere Erzincan Valisi Ali Arslantaş, eski TBMM Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, 3. Ordu Komutanı Korgeneral Şeref Öngay, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, AK Parti Erzincan milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır ile kamu kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.