Erzurum'da da boş meydana konuşan Akşener’den 15. Cumhurbaşkanı gafı

Erzurum'da da boş meydana konuşan Akşener’den 15. Cumhurbaşkanı gafı
Konya ve Kayseri'den sonra Erzurum'da da boş meydana konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bir de gaf yaptı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 14 Mayıs'ta başbakan olacağını tekrarlayarak, Kılıçdaroğlu'nun ise 15. cumhurbaşkanı olacağı söyledi. Akşener daha sonra hatasını düzelterek Kılıçdaroğlu'nun 13. cumhurbaşkanı olacağını ifade etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, havayolu ile geldiği Erzurum'da Havuzbaşı kent meydanında yağmur altında vatandaşlara hitap etti.

fuqjhhmwwaensfr.jpg

GAF YAPTI VE DÜZELTTİ

Akşener, 14 Mayıs'ta başbakan olacağını tekrarlayarak, Kılıçdaroğlu'nun ise 15'inci cumhurbaşkanı olacağı söyledi. Akşener daha sonra hatasını düzeltip Kılıçdaroğlu'nun 13. cumhurbaşkanı olacağını ifade ederek, "Meral Akşener başbakan, İYİ Parti birinci parti olacak" diye konuştu.

Erzurum'da da boş meydana konuşan Akşener’den 15. Cumhurbaşkanı gafı

ALPAY ÖZALAN: İHANETİN BEDELİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in videosu sosyal medyada gündem oldu. Videoyu sosyal medya hesabından paylaşan AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, "Selahattin Demirtaş'ı hapisten çıkarmayı ve özerklik getirmeyi vadeden Kemal Kılıçdaroğlu'na oy isteyen Meral Akşener, bu kez Erzurum'da rezil oldu! Ömer Halisdemir'e, Yasin Börü'ye, Fırat Yılmaz Çakıroğlu'na, Eren Bülbül'e, Aybüke öğretmene ihanetin bedeli!" ifadelerine yer verdi.

FUAT UĞUR: İNANMAYANLAR SESİ AÇIN

Sosyal medya hesabından miting alanından fotoğrafa da yer veren Gazeteci Fuat Uğur ise, "Biraz önce paylaştığım Meral Akşener’in Erzurum mitingiyle ilgili fotoğrafa inanmayanlar ve alçakça hakaret edenler. Alın size video. Sesi açın Meral Akşener konuşuyor bu arada" dedi.

fuu55mxwcaubuct.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.